RÓLUNK

Ugyanaz a szenvedély hajt, mint a legtöbb vállalkozót.

A legjobbak szeretnénk lenni a szakmánkban úgy, hogy kivívjuk azoknak a megtisztelő elismerését, akik ránk bízzák a vállalkozásaik pénzügyeit.

2010-ben Diplomáztam az akkori Budapesti Gazdasági Főiskola (ma már Egyetem) pénzügy és számvitel szakán, számvitel szakirányon. A kimagasló számviteli tanulmányaim okán Mérlegképes Könyvelői Bizonyítványt is szereztem ugyanezen a napon. Szakmai tapasztalatomat már a főiskola alatt egy multinacionális könyvelőiroda gyakornokaként kezdtem megalapozni. Majd az évek során főleg KKV ügyfélkörű könyvelőirodákban, majd a vállalatcsoportok belső könyvelésében szereztem még elmélyültebb számviteli, adózási és kontrolling tapasztalatokat.

 

2012-ben bérügyintéző képzést végeztem el a bérszámfejtés elsajátítása végett, majd a Penta Únió Zrt. által indított adótanácsadói tanfolyamot 2014-ben fejeztem be sikeres szakvizsga letételével.

2014-től regisztrált mérlegképes könyvelőként, illetve regisztrált okleleves adótanácsadóként nyújtok számviteli és adótanácsadási szolgáltatásokat egyéni vállalkozóknak és kisvállalatoknak.

2017 nyarán mint regisztrált adószakértő már bátran vetem bele magam komplexebb adózási kérdések megválaszolásába, de mindezzel együtt többszörösen is fontos az adózási tudásom elmélyítése adózási konferenciákon való aktív folyamtos részvétellel.

Célom, hogy a könyvelőirodám olyan modern XXI. századi szemléletet képviseljen a piacon, amely az adótanácsadást és a vállalati információs rendszerszemléletet helyezi előtérbe a könyvelési szolgáltatásokon felül.

Sok sikert kívánok az Ön vállalkozásához, remélem a könyvelőirodám hozzá tud járulni az Ön sikeréhez is!

Üdvözlettel,

Lestyán Péter
Ügyvezető, Vezető szakmai tanácsadó

Share This